Originalderbyt spelas 29 september

Det står nu klart att derbyt mellan ÖIS och GAIS som skulle spelats 28 september flyttas till 29 september. Detta för att kunna släppa in så många som möjligt på Gamla Ullevi.

Förra veckan kom beskedet att deltagartaket för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster försvinner den 29 september. Sedan dess har ÖIS och Gais jobbat för att kunna flytta matchen som tidigare var planerad till 28e, något som nu gått igenom.

Båda föreningarna vill skicka ett stort tack till Discovery+ som varit behjälpliga i denna process då vi flyttat matchen med kort varsel och sett till att matchen kan spelas inför välfyllda läktare Gamla Ullevi.

Vi ses 29 september!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.