Välkommen Jack Cooper-Love!

Det är nu klart att ÖIS och IF Elfsborg kommit överens om ett samarbetsavtal som innebär att anfallaren Jack Cooper-Love kommer spendera återstoden av säsongen i rödblått.

Jack kommer ursprungligen från Aneby SK i Småland och anslöt till IF Elfsborg 2017 som akademispelare. Efter en framgångsrik tid i akademin lyftes Jack inför säsongen 2021 upp till A-laget. Under säsongen har det hittills blivit sex inhopp i Allsvenskan för 19-åringen. Han står även noterad för ett mål i kvalet till Europa Conference League där han nätade på bortaplan mot FC Milsami Orhei från Moldavien.

Cooper-Love ansluter nu till ÖIS via ett samarbetsavtal som gör att han kan representera båda föreningarna under hösten. Ambitionen från båda föreningarnas sida är dock att han ska vara permanent i ÖIS i såväl träning som match.

Igor Krulj:

– Väldigt roligt att ha Jack här. Vi har sökt efter en offensiv spelare som kan gå in och konkurrera om en plats och samtidigt passar in i vårt sätt att spela. Det tycker vi att vi nu har hittat i Jack som har många väldigt spännande egenskaper och kommer spetsa vårt lag ytterligare inför den sista delen av säsongen.

Jack Cooper-Love:

Det känns kul! Jag tycker detta ska bli väldigt spännande. ÖIS spelar en rolig fotboll som jag känner passar mig bra. Det var ganska självklart att det skulle bli ÖIS för min del. Nu ser jag bara fram emot att komma igång med laget.

Jag skulle beskriva mig själv som en anfallare som alltid ger hundra procent och försöker bidra med mål, assist och hårt jobb. Jag tycker inte om att prata så mycket om mig själv, jag kommer ge allt för ÖIS och att vi ska gå så bra som möjligt, sedan får andra avgöra om det är bra nog.

Vi säger varmt välkommen till ÖIS-gården, Jack Cooper-Love.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.