Aydarus Abukar missar resten av säsongen

Under förra veckan ådrog sig Aydarus Abukar en knäskada i träning.

I samband med detta gjordes en undersökning av lagläkare Lasse Peterson och senare en magnetröntgen. Svar från magnetröntgen har nu kommit och de visar det man initialt befarade, nämligen att det främre korsbandet i knäet är av.

Ett tung besked såklart. Detta innebär att Aydarus nu börjar den långa vägen tillbaka till planen, en väg alla inom föreningen stöttar honom på. Aydarus är en spelare föreningen tror stenhårt på och vi kommer nu göra vårt yttersta för att ge spelaren den hjälp han behöver för att komma tillbaka ännu starkare.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.