Damernas enkronasmatch spelas på Ullevi Stadium

Med anledning av det kraftiga regnandet under de senaste dagarna och prognosen inför morgondagen har vi idag beslutet tagits att damernas match imorgon inte kan spelas på Gamla Ullevi som planerat.

För att kunna säkerställa två spelbara planer under söndagen har ÖIS Fotboll i samråd med GotEvent under lördagen tagit beslutet att flytta damernas match 13.00 till Ullevi Stadium (Nya Ullevi). Herrarnas match 17.00 spelas som planerat på Gamla Ullevi.

Flytten innebär också att matchevenemanget på Gamla Ullevi inte längre kommer innefatta något område med foodtrucks och souvenirförsäljning utanför arenan.

Rebecca Johansson, damansvarig ÖIS Fotboll:

– Vi har diskuterat frågan och kommit överens om att detta är den bästa lösningen för att kunna genomföra båda matcherna och göra det bästa av ett väldigt viktigt event för föreningen. Det är givetvis tråkigt och mer omständigt men vi hoppas att alla ÖIS:are ändå tar sig några hundra meter bort till Nya Ullevi och stöttar damerna. Vi ses på Ullevi!

Björn Nilsson, evenemangsansvarig ÖIS Fotboll:

– Det är givetvis tråkigt att inte kunna genomföra båda matcherna som planerat på samma arena. Med de vädermässiga förutsättningarna vi har går det tyvärr inte att genomföra båda matcherna på samma plan utan att riskera en sen flytt. Något som vi vill undvika.

När vi väger in alla parametrar har vi valt att flytta den första matchen då organisationen kring en TV-sänd Superettamatch gör den väldigt mycket svårare att flytta.

Publiken på Nya Ullevi går in via parad/huvudentrén.

Vi ses imorgon!

Ingång till morgondagens match sker genom Parad/huvudentrén. Entrén är belägen mot Gårda brandstation.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.