Delad pott i regnet på Gamla Ullevi

Det var en jämn tillställning där respektive lag hade en halvlek vardera.

Det smällde till direkt i matchen och efter dryga minuten in i matchen pekade domare Fredrik Oppong på straffpunkten i Falkenbergs favör. Det tidigare ÖIS-lånet Adam Bergmark Wiberg gjorde inga misstag utan satte dit ledningsmålet för bortalaget. I övrigt var den första halvleken en trist historia, där Falkenberg var det något bättre laget men det var knappast så att det radades upp målchanser.

ÖIS spelade upp sig i den andra halvleken. Framförallt skapades en rad farligheter från Hampus Dahlqvist och hans högerkant. Kvitteringen kom i den 60:e minuten, också den på straff. Ajdin Zeljkovic slog den och gjorde därmed sitt 13:e mål för säsongen.

I slutet av matchen var det ÖIS som låg på för ett segermål men lyckades inte med det. Istället får laget återigen nöja sig med ett kryss. Det 11:e totalt, vilket är klart flest i serien.

Nästa match spelas mot Trelleborg hemma på Gamla Ullevi måndagen den 18 oktober.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.