Publikinformation inför de avslutande hemmamatcherna

Det börjar dra ihop sig i Superettan. Nedan hittar du information om de återstående tre hemmamatcherna.

Som bekant gäller inte längre deltagartaken på svenska arenor och du kan gå på fotboll som du minns det från före pandemin. Detta innebär fri placering, men också att såväl N3-baren som Östra Baren bakom ståplats öppnar upp igen.

Öppna läktare på Gamla Ullevi är:

Östra Stå (Ståplats) – Entré 7
Östra läktaren (Övre+nedre) – Entré 9 och 10
Handikappläktare – Entré 9
Dawitläktaren – Entré 11
Bortaläktaren (Ståplats) – Entré 1
Partnerlounge – Entré 12

Notera att visitering sker vid insläpp för samtliga på ståplats. På sittplats gäller selektiv visitering, detta innebär att väskor kan komma att visiteras.

Årskortsinnehavare

Numera kan du gå in på arenan utan att förboka plats. Detta innebär också att det numera är fri placering på sittplats igen. Alla platser på den Östra läktaren är onumrerade förutom Dawitläktaren.

Du med årskort på sittplats har möjlighet att välja att gå på ståplats ifall du önskar. Det går dock inte att röra sig fritt mellan sektionerna när du väl valt att gå in på en sektion.

Har du inte fått ditt årskort? Kontakta bjorn.nilsson@oisfotboll.se

Partners

Du som är innehavare av ett partnerpaket kommer motta separat inbjudan till respektive match. Fortsatt gäller förbokade platser och lista. Vid frågor, kontakta henrik.svartborn@oisfotboll.se eller niklas.allback@oisfotboll.se

Akademi

Är du spelare i ÖIS akademi har du via mail fått information om hur du enklast laddar ned dina gratisbiljetter. Notera att det inte kommer att delas ut några årskort till akademispelare för de sista matcherna utan ni får en rabattkod som används för att hämta ut biljetter online.

Hvitfeldtska

Du som elev på Hvitfeldtska kommer via en rabattkod erhålla 25% rabatt på resterande tre hemmamatcher.

Lösbiljetter

Biljetter till de kommande matcherna finns nu till försäljning på oisfotboll.ebiljett.nu och i butiken på ÖIS-gården.

Vi ses på Gamla Ullevi.

Köp biljetter!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.