ÖIS bjuder in lokala föreningar till Gamla Ullevi

18 oktober är det dags för nästa hemmamatch för ÖIS herrlag när Trelleborgs FF kommer på besök.

Till denna samt till de andra två hemmamatcherna som återstår av superettan 2021 kommer vi bjuda in lokala föreningar, en per match. Till matchen erbjudandet gäller får alla aktiva i matchens förening fritt inträde och priserna för medföljande är rabatterade.

Detta för att vi anser att fler ska få möjlighet att uppleva gemenskapen på Gamla Ullevi nu när vi efter över ett år av restriktioner äntligen kan gå på fotboll igen.

Felix Jonsson, media- och kommunikationsansvarig ÖIS Fotboll

– För oss som elitförening är det viktigt att betala tillbaka. Förra året gjorde vi det genom föreningsmatcherna, nu gör vi det med dessa erbjudanden. Föreningarna i närområdet har fostrat många spelare som sedan blommat hos oss, men det finns också många som varit i ÖIS och sedan gjort avtryck i föreningar runtomkring i Göteborg. Det tror vi är en bra grogrund för ett intresse för ÖIS i de föreningarna och därför väljer vi nu ut tre olika föreningar som vi bjuder in till de tre avslutande omgångarna av Superettan 2021.

Första föreningen ut är Lindome GIF som för närvarande har många kopplingar till Sällskapet, dels via spelare som representerat båda föreningarna men även Mats Janson som för närvarande är klubbchef i Lindome GIF men tidigare innehaft samma roll på ÖIS-gården.

Är du aktiv i Lindome GIF? Prata med din ledare och berätta att du vill gå på match!

Är du aktiv i en förening som hade velat vara en av de utvalda? Skicka ett mail till bjorn.nilsson@oisfotboll.se

Vilka som blir matchens förening i nästa hemmamatch presenteras i god tid före matchen mot Landskrona BoIS.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.