Skön seger i Jönköping

Tre sköna poäng hem till Göteborg. Det blev lördagens skörd i Jönköping.

ÖIS startade matchen storstilat och var dominanta i den första halvleken. Och borde kanske gjort mål ännu tidigare, men i den 30:e minuten kom tillslut 0-1.

En fin aktion där Jonathan Azulay bröt ett uppspel och hittade upp med en passning till Jack Cooper-Love som släppte bollen mellan benen elegant till Ajdin Zeljkovic som kom fri. Ett läge där han sällan gör några misstag, så inte heller denna gång och matchens första mål var ett faktum. Vilt firande med de tillresta bakom mål. Ledningen stod sig in i paus och ÖIS gick in i pausvilan med en bra känsla. En halvlek som gav mersmak.

Den andra halvleken började tuffare och ÖIS fick kämpa för att ta sig upp lika långt i planen som man lyckades med i den första halvleken. Jönköpings Södra hade dock svårt att vaska fram någon riktigt bra chans.

Istället ebbade trycket ut ju längre in i den andra halvleken man kom.

I den 77:e minuten kunde ÖIS istället komma upp i en anfallsvåg och strax utanför straffområdet hamnade bollen hos den stekhete Ajdin Zeljkovic som behärskat stötte in bollen intill Felix Jacobssons högra stolpe.

Efter det lyckades hemmalaget skapa visst tryck men utan att att riktigt få till något.

Därmed kunde ÖIS inkassera en tung seger och med det går man upp på 33 poäng och åttonde plats i tabellen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.