Kryss när Hannes Sahlin tackades av

ÖIS sista match på Gamla Ullevi för säsongen var även Hannes Sahlins sista i ÖIS-tröjan på samma plats.

Innan matchen hyllades dels Daniel Paulsson som nu gjort 200 matcher för sällskapet och dels Hannes Sahlin som även mottog ÖIS-ringen från Marcus Allbäck för sina 10 år i klubben. På Östra Stå tonade sig även ett Sahlin-tifo upp sig.

Matchen inleddes dock på värsta tänkbara sätt. Helsingborg stormade fram längs vänsterkanten och ett inspel hittade Anthony van den Hurk bara 1 minut in i matchen. Efter målet skärpte sig ÖIS och tog sig tillbaka in i matchen. Man hade kontroll över spelet och skapade en hel del chanser, däremot var det aldrig sådär riktigt nära.

Andra halvlek artade sig på liknande vis. Helsingborg, som går mot ett positivt kval, var naturligtvis inte ofarliga men känslan var ändå att ÖIS var det bättre laget. I den 71:e minuten kom kvitteringen. Hampus Dahlqvist slog ett fint inåtskruvat inlägg med sin vänsterfot och hittade inbytte Anton Andreasson som nickade in sitt fjärde mål för säsongen.

Säsongens sista match spelas den 27:e november borta mot Vasalunds IF.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.