Anton Andreasson stannar på ÖIS-gården

ÖIS Fotboll är glada att kunna meddela att Anton Andreasson förlänger sitt kontrakt över säsongen 2023!

Anton kom till Sällskapet inför säsongen 2020 och har sedan dess noterats för 5 mål och 11 assist, däribland våra två senaste mål och derbyavgörandet mot Gais i våras.

Anton har deltagit i varje match den här säsongen och är en självklar del av laget. Framöver kommer han, utöver sin roll som spelare att gå in i en deltidstjänst på marknadsavdelningen som säljare.

Igor Krulj:

– Jag är glad över att kunna presentera den här nyheten, Anton har visat att han fortsätter utvecklas som spelare. Han lyfter sina lagkamrater på och utanför planen och det känns självklart att han ska fortsätta hos oss.

Anton Andreasson:

Det känns ju såklart jätteskönt att det är klart!

Hur ser du på nästa år, förhoppningar och mål?

Att laget ska ta kliv framåt som vi har gjort hela detta året och att vi ska fortsätta göra det nästa år så kan det bli bra på riktigt, sen får vi se exakt hur långt det räcker. Men det är spännande i alla fall och jag är tacksam och stolt över att få vara med på resan.

ÖIS Fotboll är tackssamma för att ha Anton kvar på ÖIS-gården, framöver även i en tjänst på kansliet.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.