4 december släpps årskort och medlemsskap för 2022

Året 2021 går mot sitt slut och vi kan blicka mot 2022.

Med detta släpper vi såväl årskort som medlemsskap för kommande år på Sällskapets födelsedag 4 december.

Årskort

Ditt årskort för säsongen 2022 gäller som gratis inträde på samtliga matcher (inklusive Svenska Cupen) för ÖIS såväl damer som herrar under säsongen 2022. Kortet beställer du i Store1887 online eller på plats på ÖIS-gården.

Köper du ditt årskort före 16 december får du 10% rabatt på det ordinarie årskortspriset. Dessutom får du som köper årskort före 16 december inträde till vår årskortskväll i butiken 15 december då du kan ta del av rabatter, lyssna på intervjuer och dricka glögg med andra årskortsinnehavare. Givetvis kan du då även köpa ditt årskort.

Vi vill redan nu råda alla som kan att ladda ned appen “ÖIS Fotboll Live” där du enkelt kan ha ditt årskort digitalt, detta under förutsättning att du använder samma mailadress där som du köpt ditt årskort med.

Medlem

Från 4 december kan du bli medlem för medlemsåret 2022. Förutom rösträtt på föreningens årsmöte får du tillgång medlemsmöten samt månadsbrev från styrelsen. Du kommer dessutom under 2022 kunna ta del av ett antal medlemsrabatter i Store1887.

Ditt medlemsskap köper du antingen via Store1887 eller genom att betala den inbetalningsavi du som tidigare medlem får skickad till dig.

Notera att du måste göra ett aktivt val att betala för att få ett fysiskt medlemskort, detta ingår alltså inte i medlemsavgiften. Detta kort kostar 50 kronor.

Vill du inte betala för plastkortet går det precis lika bra att använda det digitala medlemskortet. Detta kort hittar du i appen “laget.se” där du loggar in med samma uppgifter du registrerat ditt medlemsskap med.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.