Till slut prisutdelning för Sven Källfelts stipendiefond inom ungdomsfotbollen

Med anledning av pandemin kunde som bekant det senaste årsmötet genomföras digitalt och därmed kunde heller inte heller pris delas ut som vanligt.

Därför var det en efterlängtad prisutdelning som hölls på ÖIS-gården häromveckan när utmärkelserna som vanligtvis delas ut vid årsmötet delades ut. Prisutdelare var Björn Källfelt från Sven Källfelts stipendiefond.

Pristagare för år 2020

Fredrik Olofsson – Ledare Pojkar -06

Fredrik Olofsson är en mycket omtyckt ledare. Fredrik tränar våra pojkar födda -06 och har varit med sedan gruppen startade upp sin verksamhet. Förutom att Fredrik är en duktig tränare så bidrar han också med sitt ledarskap och en positiv attityd vilket smittar av sig på spelare och ledare i föreningen.

Yassir Mohamed – Spelare född 2005

Yassir Mohamed är en hårt arbetande fotbollsspelare med stor passion för sporten. Yassir lägger ner ett hårt arbete i såväl träning som match och är en ödmjuk kille inför såväl lagkamrater som tränare, domare och motståndare.

Daniel Burke – Spelare född 2006

Daniel har ett genuint fotbollsintresse både på plan och utanför planen och med ett starkt inre driv pushar han sig själv till nya nivåer. Som lagspelare framhäver han aldrig sig själv utan glänser med sin egen insats på planen. Här har vi den ultimata ledaren som gör sina lagkamrater bättre genom att stötta/peppa oavsett det är en löpövning eller en VM-final. När Daniel rör sig majestätiskt på planen så påminner han om en modern Franz Beckenbauer. Daniels förmåga förutom träningsviljan är hans spelförståelse som är en avgörande egenskap för spelare när det gäller att lösa situationer samt att aldrig ge upp. Sammanfattningsvis kunde man använt honom direkt i verksamhetsplanen som referens för hur en ÖIS:are ska vara.

Vi säger stort grattis till pristagarna och ser redan nu fram emot nästa utdelning som sker vid årsmötet våren 2022.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.