Ajdin Zeljkovic skänker pengar till ÖIS ungdomsfond

Ajdin Zeljkovic vann under oktober månad priset månadens spelare i Superettan.

Det är andra gången den här säsongen som Ajdin vinner priset, precis som förra gången väljer han att skänka pengarna till ÖIS ungdomsfond. En fond som är till för ungdomar i föreningen som av något skäl behöver ekonomisk hjälp för att kunna spela fotboll.

Ajdin Zeljkovic

– Det är jättekul att vinna en andra gång och kunna skänka mer pengar till Ungdomsfonden. Jag hoppas pengarna kan göra nytta för de i föreningen som verkligen behöver det. Ingen ska behöva sluta med fotboll för att man inte har råd, säger Zeljkovic.

Vi säger återigen stort grattis till Ajdin.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.