Daniel Paulson förlänger sitt avtal med ÖIS över säsongen 2024

En av lagets verkliga trotjänare med nio säsonger i bagaget väljer att förlänga sitt avtal med Sällskapet.

Daniel har varit en konstant i laget sedan 2013 och spelat över 200 seriematcher. Nu är det klart att äventyret fortsätter. Nu står det klart att Daniel Paulson och ÖIS Fotboll kommit överens om att förlänga kontraktet över 2024 och alltså addera två nya år efter att hans nuvarande avtal går ut 2022.

Daniel Paulson:

– Det känns givetvis väldigt bra att det är klart, målet är och har alltid varit att vi återigen ska bli en allsvensk förening, det är där ÖIS hör hemma och jag vill inget hellre än att få vara med och göra det till verklighet.

Igor Krulj:

– Daniel är en oerhört viktig spelare, både för resten av laget men också supportrarna. En kulturbärare helt enkelt. Därför känns det väldigt skönt att vi fortsätter den här resan tillsammans. Som lagkapten spelar han en oerhört viktig roll för kontinuiteten i laget och därför är det här extra roligt.

Gör som Daniel Paulson, var med nästa säsong, köp årskort!