Mathilda Sjöström förstärker Sällskapet

Ytterligare en förstärkning till ÖIS damlag är klar.

22-åriga Mathilda Sjöström från Lund ansluter till Sällskapet. Mathilda kommer närmast från Göteborgs DFF där hon spelat tillsammans med flera av damlagets nya tillskott. Mathildas moderförening heter Torns IF, hemmahörande i Lund. Hon har senare spenderat majoriteten av sin seniorkarriär i Borgeby FK från Bjärred. Med Borgeby FK har det blivit spel i såväl Division 1 som Elitettan för den offensiva spelaren Mathilda Sjöström som nu ansluter till ÖIS.

Mathilda Sjöström:

– Jag skulle beskriva mig som en lagspelare med fin spelförståelse, bra blick för spelet och har en stor arbetskapacitet. Vill alltid bidra med energi på planen och är duktig på att hitta lösningar på små ytor samt har bra kontroll på bollen.

Hur känns det att komma till ÖIS?

– Det känns riktigt bra att komma till ÖIS, det verkar vara en klubb som verkligen lyssnar och vill spelarnas bästa vilket jag tror är en viktig faktor för att kunna prestera. Men även att ÖIS är en klubb med förutsättningar och långsiktiga värderingar.

Vad ser du mest fram emot med nästa säsong?

– Framförallt att vara tillbaka på fotbollsplanen på riktigt igen och lira en fin fotboll. Samt vinna matcher såklart för man är ju trots allt en vinnarskalle!