ÖIS uppmanar alla ÖIS:are att “Ta den för laget”

ÖIS deltar tillsammans med att antal andra föreningar i Västra Götalandsregionens kampanj “Ta den för laget”.

Idag träder nya restriktioner för vissa evenemang i kraft och även om ÖIS Fotboll håller sina evenemang utomhus och därmed inte innefattas av de nya restriktionerna vill vi påminna alla om vikten av att vaccinera sig. Detta för att vi ska ta oss ur denna pandemi på bästa sätt.

“Ta den för laget” är en kampanj från Västra Götalandsregionen och genom denna kampanj uppmanar man alla idrottsföreningar att hjälpas åt att påminna om vikten av att ta vaccin för att skydda sig mot allvarlig sjukdom. Så att vi tillsammans kan besegra pandemin och att deltagartak och liknande kan göras till historia.

Tillsammans tar vi oss ur pandemin!

Har du ännu inte bokat tid för vaccination? Gör det här!

Tolv punkter för dig som tvekar inför att vaccinera dig.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.