De fyra sista pusselbitarna i damernas lagbygge

Imorgon är det dags för damerna att gå in i Division 2. Därför är det dags att presentera de fyra sista nytillskotten i truppen inför årets säsong.

Först ut är målvakten Caroline Rebane som ansluter till ÖIS från Qviding FIF där hon spenderat de senaste åren. Innan dess tillhörde hon Stenungsunds IF men moderklubben heter Skattkärrs IF. Caroline blir därmed en del av en målvaktstrio med Gabriella Youssef och Johanna Jostedal som redan finns i föreningen. Caroline är född 1990.

Dessutom ansluter försvarsspelarna Elin Eklund och Emma Thölin. Eklund kommer närmast från Jitex BK och har under de senaste försäsongsmatcherna använts som försvarsspelare. Eklund som är född 1995 inledde sin karriär i Torslanda IK men har sedan 2013 tillhört Jitex BK, en förening hon nu lämnar för ÖIS Fotboll.

Emma Thölin kommer även hon från Jitex BK. Den spelskickliga mittbacken har i Sofia Palmqvists frånvaro under de senaste försäsongsmatcherna vikarierat som lagkapten och styrt backlinjen på ett föredömligt sätt. Emma är född 1997 och kommer ursprungligen från Hovås Billdals IF.

Från Onsala BK ansluter Sara Källman, en offensiv spelare med både fysik och teknik som även hon ursprungligen kommer från Hovås Billdal IF. Hon har under karriären tillhört både Växjö DFF och Kungsbacka DFF men väljer nu att ansluta till ÖIS Fotboll. Sara är född 1995.

Vi välkomnar alla fyra till ÖIS Fotboll och ser fram emot att sätta igång säsongen imorgon på Valhalla IP 16.30.

Sara Källman
Elin Eklund
Caroline Rebane
Emma Thölin