Fastighetsbyrån kliver in som Sällskapet-partner

ÖIS Fotboll är stolta att presentera Fastighetsbyrån som ny partner på nivån Sällskapet.

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. I Göteborgsområdet har företaget 14 kontor och deras lokala närvaro gör att man har stor kunskap om de områden man verkar i.

För ÖIS Fotboll är det av stor vikt att få med ett så stort och framgångsrikt bolag som Fastighetsbyrån i nätverket.

Henrik Svartborn, försäljningschef:

– Väldigt kul att ha Fastighetsbyrån med oss i Sällskapet. Det är en partner som kommer passa väldigt bra in i vårt nätverk och som står för mycket av det vi också står för. Vi ser fram väldigt mycket fram emot att jobba tillsammans.

Arvid Sundqvist, Fastighetsbyrån:

– Det känns jättebra! ÖIS är en stark förening med bra värdegrund. Bredden i klubben med satsning på såväl ungdomar som damer och herrar känns mkt positiv. Att dessutom få ta del av nätverket Sällskapet har också varit en del i beslutet och vi ser fram emot att skapa nya kontakter och hoppas kunna vara med och bidra på ett bra sätt.

Att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision: “Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt.

Besök gärna Fastighetsbyrån på något av deras kontor eller på fastighetsbyran.com, där kan du bland annat boka ett möte med någon deras mäklare.

Henrik Svartborn, ÖIS Fotboll och Arvid Sundqvist, Fastighetsbyrån.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.