ÖIS Fotboll och Igor Krulj går skilda vägar

ÖIS Fotboll och Igor Krulj har idag nått en överenskommelse som gör att Igor lämnar sin tjänst som sportchef i föreningen.

Igor anställdes i föreningen hösten 2019 och har sedan dess verkat som sportchef på herrsidan. Hans anställning avslutas nu efter 2,5 år.

Tidigare i veckan meddelade ÖIS Fotboll att vi hade kallat till en MBL-förhandling rörande en omorganisation av den sportsliga verksamheten. Då parterna nått en överenskommelse redan nu kommer denna förhandling inte att inledas. Igor Krulj lämnar således sitt uppdrag som sportchef.

Förändringen görs efter en utvärdering av vårt arbete kring sporten på herrsidan där vi kommit fram till att vi behöver göra om organisationen för att på bästa sätt ta oss an såväl sommarens transferfönster som framtiden.

Per Skånberg, ordförande ÖIS Fotboll:

– Först och främst vill jag tacka Igor för det jobb han lagt ned för föreningen. Han har lagt ned ett hårt jobb för oss i en utmanande tid, inte minst med tanke på pandemin som präglat de här åren.

Sedan är det givetvis aldrig roligt att avsluta samarbetet med en anställd, men vi har, efter att ha gjort en utvärdering kommit fram till att det här är rätt beslut för ÖIS Fotboll. Detta är inte ett beslut vi tar för att få kortsiktig effekt utan för att kunna organisera oss på ett sätt som stärker föreningen på längre sikt.

De arbetsuppgifter som tidigare legat på sportchefen kommer nu fördelas inom den befintliga organisationen.

ÖIS Fotboll vill tacka Igor Krulj för det förtjänstfulla arbete han lagt ned för föreningen och önska honom lycka till med framtida uppdrag.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.