Tungt i Borlänge för herrarna

Det blev ännu en förlust för ÖIS efter att laget klappat ihop totalt under den andra halvleken. Slutresultatet: 4-0.

Solen sken och utöver att matchen spelades på plast var förutsättningarna för en bra match goda. Det började faktiskt rätt bra också. ÖIS var hetare än man varit i tidigare matcher och spelade mer resolut. Framförallt var det längs högerflanken som ÖIS kom fram bra. Generellt hade laget rätt bra kontroll över matchen, även om Brage absolut inte var ofarliga när de ställde om. Faktum är att de vid två tillfällen lyckades ta sig till frilägen men Wallinder räddade båda fint. Närmst för Örgryte var Zeljkovic som fick på ett bra skott från distans, men Frodig i Brages kasse stod för en bra räddning.

Precis när första halvlek skulle blåsas av kom kallduschen. Från mittbacksposition hittade Zetterström ut till yttern på högerkanten som med en yttersida fann Karlberg som kunde sätta dit bollen.

Andra halvlek var något man gärna vill glömma så fort som möjligt. Den frenesi som laget inledde matchen med var ett minne blott. Nu var det inte mycket som stämde överhuvudtaget. Brages andra kom i den 48:e minuten. Arvidsson slog ett inlägg efter att ha fått en hörna passad till sig och bollen damp ner direkt i mål vid bortre stolpen.

De två nästkommande målen, båda gjorda av Niklas Söderberg, så gott som gavs bort. I den 65:e minuten var matchen därmed över och ÖIS var aldrig riktigt nära en reducering.

Nästa match spelas även den borta. Då bär det av till Borås Arena för att möta Norrby.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.