Truppen – AFC Eskilstuna

Den sista hemmamatchen på ett tag väntar, efter matchen mot AFC Eskilstuna dröjer det tills 23 augusti innan vi ses på Gamla Ullevi igen.

ÖIS kommer närmast från en seger mot Utsiktens BK där man efter en heroisk insats fick med sig tre poäng från Hisingen. ÖIS mål den gången prickades in av Jonathan Azulay på straff i den första halvleken.

AFC kommer närmast från en mållös match mot Dalkurd FF och dessförinnan förlorade man mot Östers IF på bortaplan. Eventuellt viss fördel formmässigt för ÖIS med andra ord.

I ÖIS trupp noterar vi att Daniel Paulson är avstängd och Hampus Dahlqvist fortfarande inte är matchredo efter sin stukning. Sjukdom i veckan gör att nyförvärvet Erion Sadiku tyvärr får vänta ytterligare några dagar på sin debut.

Däremot välkomnar vi Kevin Ackermann tillbaka in i truppen, mittfältaren som missade senaste matchen med en vadskada är nu tillbaka i fullt slag och skrivs därmed in i truppen.

Matchen spelas på Gamla Ullevi och avspark sker 19.00, vi ses!

Truppen ser ut på följande vis:

1. Sixten Mohlin

2. Arvid Brorsson

3. Jonathan Azulay

5. Anton Lans

6. Eric Nohlgren

7. Sargon Abraham

8. Nicklas Bärkroth

9. Viktor Lundberg

10. Kevin Ackermann

11. Elias Gustafson

13. Robin Wallinder

15. Isak Dahlqvist

16. Alexander Ahl Holmström

18. Anton Andreasson

19. Herman Sjögrell

20. Olle Johansson

21. Anel Rashkaj

22. Marcus Haglind Sangré

Ej tillgängliga: Hampus Dahlqvist (Fot), Daniel Paulson (Avstängd), William Svensson (Nyckelben)

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.