Matchen mot AFC Eskilstuna återupptas imorgon

Med anledning av ihärdigt regnande kunde dagens match mot AFC Eskilstuna inte slutföras, matchen kommer återupptas under morgondagen.

Vid möte med representanter från båda lagen 21.00 undet torsdagskvällen togs beslut att spela matchen imorgon 11.00 på Gamla Ullevi.

Beslut om ny matchtid är tagen med hänsyn tid för återhämtning till nästa match samt att avbruten match ska återupptas inom 24 timmar.

ÖIS ambition har hela tiden varit att genomföra matchen under torsdagskvällen men i samråd med domare och tävlingsledning har beslut tagits att inte återuppta matchen under torsdagen.

Beslut är nu fattat att matchen kommer återupptas under morgondagen. Ny tid för avspark är 11.00 på Gamla Ullevi.

Planinspektion sker 7.30. Skulle planen inte vara redo för spel är vår reservarena Bravida Arena men ambitionen är att matchen ska spelas på Gamla Ullevi.

Fritt inträde gäller. Entré 7 är öppen för dig som vill se matchen från Östra Stå och entré 9 gäller för sittplats. Entréerna öppnar som vanligt en timma före avspark 10.00.

Separat information till partners kommer via mailutskick under kvällen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.