Johanna Sigvardsson förstärker ÖIS inför hösten

Det står sedan tidigare klart att Lia Häggström och Stina Bergvall lämnar ÖIS. Nu kan vi även välkomna en spelare in i damlaget, välkommen Johanna Sigvardsson.

Anfallsspelaren Johanna Sigvardsson kommer närmast från Hovås/Billdals IF där hon tidigare haft Micael Berndtsson som tränare. Hovås Billdals IF är 28 åriga Johannas moderförening och där hon spenderat större delen av sin karriär men hon har också hunnit med ett äventyr i USA då hon 2013 och 2014 gick på collage i Louisana.

Johanna Sigvardsson beskrivs som en stark och snabb anfallare. Sigvardsson kommer in direkt och konkurrerar då hon är spelklar redan till söndagens match mot Vinbergs IF på Valhalla IP.

Så ta er dit för att se en glimt av vårt nyförvärv.

Johanna Sigvardsson:

– En stor anledning till att jag valde ÖIS är laget. Dels känner jag många här sedan tidigare men har även känt sedan jag kom hit att det är ett väldigt härligt gäng. Dessutom har jag blivit väldigt imponerad av de matcher jag sett med laget. Det känns väldigt inspirerande att komma till ÖIS. Jag hoppas kunna bidra både på och utanför planen och se till att vi vinner de matcher vi behöver vinna under hösten.

Varmt välkommen till det vackraste av Sällskap Johanna Sigvardsson!