ÖIS Fotboll byter medlemssystem

ÖIS byter under hösten medlemssystem från laget.se till SportAdmin. Vi ber därför nu om er hjälp för att göra övergången så smidig som möjligt.

Vi är medvetna om att vår medlemshantering haft vissa brister den senaste tiden. Som ett led i att åtgärda detta väljer vi att nu skifta till SportAdmin, ett medlemssystem som vi hoppas ska göra det enklare för dig som medlem i vår vackra förening.

Under dagen kommer du att få ett mail från SportAdmin med information om hur du kan använda deras app för att ändra dina uppgifter och snabbt komma åt ditt medlemskort. Vi ber er alla läsa detta mail och logga in för att se om dina uppgifter stämmer. Utan rätt uppgifter är det svårt för oss att nå dig.

Om du vet redan nu att du inte har en korrekt mailadress inlagd i vårt medlemssystem ber vi dig fylla i formuläret nedan istället så fixar vi till dina uppgifter åt dig.

Klicka här för att komma till formuläret!

Så håll utkik i inkorgen!

Vid frågor, kontakta kansli@oisfotboll.se

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.