Aydarus Abukar stannar i ÖIS

Aydarus Abukar och ÖIS Fotboll är överens som en förlängning av spelarens kontrakt.

19-årige Aydarus Abukar tog klivet upp till herrtruppen under säsongen 2020 och har sedan dess varit en seniorspelare i föreningen. Den kvicke mittfältaren med det fina spelsinnet har imponerat under de inhopp han fått men har tyvärr haft otur med skador den senaste tiden.

Aydarus fick slutet av förra säsongen och början av denna spolierad av en allvarlig knäskada. En skada han nu rehabiliterat och är frisk från. Tyvärr åkte han på en ny smäll för en tid sedan, en smäll som dock inte alls var av samma allvarliga sort som den tidigare, denna har dock hållit honom borta under sensommaren. Ambitionen är att han ska ta sig tillbaka i fullt slag inom en inte allt för avlägsen framtid.

Föreningens förtroende för Abukar är dock starkt och nu har parterna kommit överens om att förlänga kontraktet över säsongen 2024.

Vi ser fram emot att de kommande åren tillsammans!