Publikinformation – IF BP

På lördag 17.00 är det dags för sista omgången i Superettan, för ÖIS del innebär det resa till Grimsta IP i Stockholm och möte med IF BP.

För dig som vill åka dit finns fortfarande plats på ÖIS supporterklubb Balders Hages buss. Om du inte har möjlighet att åka till Stockholm kan du ändå bidra till resan genom att skänka et bidrag. Du kan läsa mer om resan här.

Huvudläktaren Grimsta IP är avstängd, med anledning av detta släpps alla åskådare in på samma sida. Gemensamt insläpp via Entré 1 gäller för samtliga åskådare. ÖIS supportrar kommer alltså inte att ha en avgränsad bortasektion utan delar utrymmen som kiosker och toaletter med alla övriga åskådare.

Bortasektion ståplats är sektion F och sittande ÖIS:are hänvisas till sektion XE. Som vanligt rekommenderar vi er att köpa förköp, något du hittar i länken längst ned i denna text.

Ni med bortakort går direkt till insläppet och kryssas av där.

Vi ses i Stockholm

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.