Allt du behöver veta om kvalmatcherna

Under den kommande veckan avgörs vilken serie ÖIS herrlag spelar i säsongen 2023.

Efter lördagens sista omgång av Superettan konstaterar vi att ÖIS herrlag tvingas kvala för att stanna kvar i Superettan. Kvalet avgörs över två matcher och ÖIS motståndare i kvalet är Sandvikens IF. Bortamålsregeln gäller ej i kvalet, flest mål efter två matcher vinner alltså.

Den första matchen spelas på Jernvallen i Sandviken på torsdag (10 november). Avspark sker 19.00 och matchen sänds på Sportexpressen. Planerar du att åka till Sandviken kan du läsa mer och köpa biljett här. Bortakort gäller ej till denna match.

Hemmamatchen spelas på Gamla Ullevi söndag 13 november 16.00. Biljetter till den matchen köper du här, givetvis gäller årskorten som vanligt. Du som är medlem i ÖIS Fotboll har fått mail med erbjudande, kolla inkorgen och läs mer om hur du utnyttjar erbjudandet där. Har du inte fått mailet? Maila kansli@oisfotboll.se

Facebookevenemang hittar du här!

Ladda ned matchaffisch nedan:

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.