Anton Lans lämnar ÖIS Fotboll

Det står nu klart att Anton Lans tid i ÖIS stannar vid fem säsonger.

Anton anlände till ÖIS inför säsongen 2018 från Gefle IF. Den vänsterfotade mittbacken blev genast en viktig spelare i Thomas Askebrands lagbygge som till sist knep en fjärdeplats i Superettan då Anton Lans startade 20 matcher.

I somras nådde Anton Lans den hedervärda milstolpen 100 matcher i rödblått. Något som uppmärksammades inför matchen mot Västerås SK på Gamla Ullevi. Detta som gjorde ÖIS till den förening Anton Lans representerat i flest matcher i sin karriär.

Under sin tid i rödblått har Anton med en ödmjuk inställning till sin fotboll och en stor professionalitet alltid ställt upp för föreningen på ett föredömligt sätt.

Anton Lans:

– ÖIS har varit en stor del av mitt liv och det kommer ju att vara ett tomrum när man nu lämnar. Jag har många bra minnen härifrån det första som kommer upp är Villa Ekorren. Vi var där på läger förra sommaren efter en tuff start på serien. Vi umgicks tillsammans och hade aktiviteter, lagade mat till varandra. Det var väldigt roligt och bra och sedan efter det gick vi i stort sett obesegrade under hösten.

Jag hoppas att folk känner att jag alltid gjort mitt bästa och alltid försökt bidra till bra träningar och bra matcher. Så hoppas jag att folk känner. Det känns som sagt underligt att lämna något som varit en så stor del av ens liv men jag har verkligen uppskattat alla här och jag hoppas det är ömsesidigt.

ÖIS Fotboll vill rikta ett stort tack till Anton Lans för hans insatser under åren i rödblått!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.