Fotbollplay, en ny plattform för ÖIS-innehåll

Från och med idag kommer allt innehåll som tidigare publicerats på Youtube att publiceras på Fotbollplay.

Fotbollplay är Svensk Elitfotbolls egen tjänst där innehåll från ligorna, så som mål och andra höjdpunkter blandas med innehåll producerat av föreningarna själva. På Fotbollplay kommer du få allt från senaste målen till intervjuer och serien Gården som tidigare gått på vår youtubekanal.

ÖIS Fotbolls ambition är också att framgent använda plattformen för streaming av utvalda matcher.

Fotbollplay kommer inom kort att integreras i appen ÖIS Fotboll Live men är än så länge enbart tillgänglig i webbläsare. För att på bästa sätt kunna använda Fotbollplay behöver du använda ditt fotbollskonto. Detta är samma konto som du idag loggar in i appen ÖIS Fotboll Live med.*

Felix Jonsson, media- och kommunikationsansvarig ÖIS Fotboll:

– Genom att flytta delar av vårt innehåll till Fotbollplay där även ligans höjdpunkter finns får vi en plattform med mer innehåll än tidigare. Vi ser också stora fördelar med att Fotbollplay framöver kommer att integreras i ÖIS Fotboll Live vilket gör att supportrar kan se ÖIS-innehåll på samma ställe som de kan kolla tabellen, följa liverapportering eller nå sina biljetter.

Först ut på Fotbollplay är en intervju med gårdagens nyförvärv Linus Tagesson om varför han valde ÖIS och vem han är som spelare.

Under veckan kommer fler intervjuer att publiceras och längre fram även annat innehåll.

Vi ses på Fotbolllplay!

*TIPS: Använd samma mailadress som du använt när du köpt årskort/biljetter. Då får du dessa direkt i din app.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.