ÖIS Fotboll anställer Jeffrey Aubynn som ny huvudtränare

ÖIS Fotboll har kommit överens med Jeffrey Aubynn om ett avtal som gör honom till ny huvudtränare för ÖIS herrlag.

Jeffrey Aubynn är ett bekant namn för många ÖIS:are. 45 åringen inledde sin karriär i Gunnilse IS och hamnade i ÖIS 2001 efter en sejour i FC Bayern och sedan Halmstad BK. I ÖIS kom han att tillhöra den mest framgångsrika årgången sedan SM-guldet 1985 då han under sina 53 framträdanden bidrog starkt till lagets framgångar på tidigt 00-tal. 

Efter en lång och framgångsrik karriär blev han 2015 en del av Malmö FF:s akademi där han jobbade med olika åldersgrupper innan han inför säsongen 2020 tog klivet upp i herrlaget som assisterande tränare till Jon Dahl Tomasson. En post han behållit fram tills idag.

Nu väljer han dock att ta klivet och bli huvudtränare för ÖIS Fotboll, något föreningen är väldigt stolta över.

Andreas Karlsson tf klubbchef:

– Vi är mycket glada att kunna presentra Jeffrey som ny huvudtränare för vårt herrlag. Han har länge varit ett namn som varit intressant för oss då vi anser att han passar väldigt väl in i sättet ÖIS vill spela sin fotboll. I Jeffrey får vi en tränare som är erkänt duktig på att jobba med unga spelare och vill bedriva en anfallsinriktad fotboll som rimmar väl med Lirarnas Lag.

Jeffrey Aubynn:

Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på ÖIS-gården, det känns väldigt inspirerande och jag ser verkligen fram emot att få börja den här resan med ÖIS. Att det var just ÖIS som hörde av sig var en stor anledning till att jag valde att hoppa på. Min ambition är att vi ska klättra och tillslut ta oss till där jag vill att ÖIS ska vara, det vill säga på den övre hyllan i svensk fotboll.

Avtalet mellan ÖIS och Jeffrey Aubynn löper över säsongen 2025.

En längre intervju med Jeffrey kommer under eftermiddagen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.