BESAB fortsatt huvudpartner till ÖIS Fotboll

Besab har varit en trogen partner till föreningen i många år, ett partnerskap som nu fortsätter i minst två år till.

ÖIS Fotboll är mycket glada att behålla BESAB AB som huvudpartner även framöver när företaget och föreningen nu kommit överens om ett nytt avtal som löper över de kommande två åren.

BESAB AB är specialister inom anläggningsbranschen och grundades 1956. Idag ägs företaget av anställda nyckelpersoner som är verksamma i bolaget tillsammans med företagsgruppen Hammarviken som även de är trogna ÖIS:are.

Sedan Besab tog klivet upp och blev huvudpartner under 2021 har man valt att lägga extra fokus på damlaget där man bland annat exponeras extra på damlagets träningsställ. Detta fokus kommer man fortsatt ha när man nu förlänger avtalet med två år.

Christian Kleen, VD Besab AB

Efter att ha utvärderat våra två år som huvudpartner till ÖIS kändes det naturligt att fortsätta vårt samarbete på samma nivå. BESAB ser fram emot att följa de sportsliga framgångarna för både herr- och damlaget och vi kommer som tidigare att också fortsätta vårt fokus på damlaget. 

Vi riktar ett stort tack till Besab för deras stöd till ÖIS Fotboll!

Christian Kleen (VD Besab AB) och Henrik Svartborn (Försäljningschef ÖIS Fotboll).

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.