Digitalbyrån Brainforest ny Sällskapetpartner till ÖIS Fotboll

ÖIS Fotboll och Brainforest har har kommit överens om ett avtal som gör att den boråsbaserade byrån blir ÖIS partner i frågor som rör kommunikation och reklam.

Brainforest är en digitalbyrå baserad i Borås som sysslar med allt från affärsutveckling och byggande av hemsidor till foto och film. I Brainforest får ÖIS en partner som kan stötta föreningen både kring de stora kampanjerna och i det strategiska arbetet kring hur vi blir starkare på att nå ut till såväl partners som privatpersoner.

Brainforest har skrivit på ett avtal på Sällskapet-nivå och initialt är avtalet skrivet på ett år. Under året kommer Brainforest att producera innehåll till våra större kampanjer men även finnas tillgängliga som bollplank i mer vardagliga frågor.

Felix Jonsson, media och kommunikationsansvarig ÖIS Fotboll:

– Det känns väldigt kul att ha skrivit avtal med Brainforest. Vi har under en tid sökt en extern part som kan stärka oss kring större kampanjer men även ingå i vårt vardagliga arbete i strategiska frågor som rör kommunikation och varumärke och det har vi nu hittat i Brainforest!

Philip Forsman, försäljningsansvarig Brainforest:

– Brainforest är en byrå som arbetar både med kommunikation och webbutveckling. Vi erbjuder allt ifrån varumärkesarbete och affärsutveckling till film, foto, 3D och VR. Vårt kreativa team skapar kommunikation för alla kanaler. Vi har skarpa utvecklare som bygger skräddarsydda lösningar för hemsidor och appar.  Vi är glada över samarbetet med ÖIS och ser fram emot ett långsiktigt utbyte.

ÖIS säger varmt välkomna till Brainforest!

Henrik Svartborn (Försäljningschef ÖIS Fotboll), Philip Forsman (Försäljningsansvarig Brainforest) och Nicklas Bärkroth.