Nicole Jankulovski vinterns första nyförvärv till damlaget

ÖIS Fotboll är stolta att kunna presentera vinterns första nytillskott till damlaget.

Nicole Jankulovski kommer närmast från Sävedalens IF som också är hennes moderklubb. För er som känner att namnet är bekant heter pappa alltså Dime Jankulovski och har en bakgrund som såväl spelare som ledare i ÖIS. Därmed är ÖIS-gården inte helt okänd mark för Nicole.

Nicole Jankulovski är född 2006 och har trots sin ringa ålder tagit en plats på centralt mittfält i Sävedalens IF som under förra säsongen spelade i Division 2. 16-åriga Nicole har även landslagssamlingar med F06-landslaget på meritlistan. Hon har sedan i somras deltagit i träning med ÖIS men gör nu en permanent övergång.

Nu ansluter hon till ÖIS som det första nyförvärvet inför säsongen 2023, ÖIS första i Divison 1 på damsidan.

Nicole Jankulovski:

Detta känns som ett väldigt bra steg för mig och en rolig utmaning. Jag tror att detta är det bästa för mig och min utveckling. Eftersom jag varit här och tränat en period har jag lärt känna en hel del i laget och känt mig välkommen från första dagen!

Vi säger varmt välkommen till ÖIS Nicole Jankulovski.

Missa inte årets första träning, 12.00, 14 januari på Valhalla IP. Då kan du ta dig en titt på alla nya spelare i herr- och damlaget. Vi ses då!