Elvira Johanzon nästa nyförvärv till ÖIS damlag

Damlagets trupp tar form.

Förra veckan presenterades Charlotta Norberg och Nicole Jankulovski, nu är nästa spelare klar för ÖIS damer. Elvira Johanzon ansluter till laget, hon kommer närmast från Södra Vings IF utanför Borås.

Johanzon kan användas som både försvarare och mittfältare och var under förra säsongen en tongivande spelare i Södra Vings IF i Divison 2. Elvira har likt de andra två nyförvärven provspelat med laget under hösten och imponerat så mycket att hon belönats med ett kontrakt.

Elvira som är född 1998 har Borås GIF som moderklubb men har även tillhört bland andra elitlaget Bergdalens IK. Elvira är en spelare med bra speluppfattning och en god teknik som ansluter till ÖIS lagbygge inför kommande säsong i Divison 1.

Elvira Johanzon:

– Väldigt kul att vara här! Jag känner att detta är ett bra kliv för mig i min karriär och att få spela i Division 1 känns väldigt kul. Dessutom bor jag sedan ett halvår tillbaka i Göteborg och därför passar det extra bra att komma hit.

Varmt välkommen till ÖIS Elvira!