Oscar Ljungblom och Robin Andersson två sista pusselbitarna i ledarstaben

Jeffrey Aubynns ledarstab är nu komplett.

Staben kring vårt herrlag har förändrats en del. Sedan tidigare har vi presenterat Albin Sheqiri som kommer vara assisterande tränare till Jeffrey Aubynn. Nu tillkommer ytterligare två namn.

Robin Andersson ansluter till staben och blir en del av det medicinska teamet tillsammans med Roger Nordstrand. Robin är osteopat och jobbar vid sidan av sin tjänst på ÖIS-gården på en osteopatklinik i Göteborg.

In i ledarstaben kommer även Oscar Ljungblom som närmast kommer från Östersunds FK. Oscar kommer att ha ett helhetsansvar för spelarnas fysiska status från kost till fysträning i egenskap av fystränare. Oscar kommer ursprungligen från Skövde men har spenderat de fyra senaste säsongerna i Östersunds FK.

Oscar Ljungblom:

  • ÖIS är en klubb som har en väldigt fin tradition och vill framåt och vill satsa och bygga något. Det ser jag som väldigt spännande att vara en del i. Mitt jobb här är att se till att spelarna är fysiskt redo och har en hög kapacitet i allt de gör och kan prestera på en hög nivå i 90 minuter och kunna utveckla spelarna såväl som lag och individer.

Vi vill också rikta ett tack till Andreas Härdner Lennartsson som lämnar sin roll som osteopat, en roll han haft de senaste två säsongerna. Stort tack för ditt jobb Andreas.

Varmt välkomna Oscar och Robin!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.