Försvararen Anna Larsdotter till ÖIS damlag

Anna Larsdotter är nästa spelare att ansluta till ÖIS damlag.

Mittbacken har spenderat stora delar av sin karriär i småländska Mariebo IK, hemmahörande i Jönköping men bor sedan en tid tillbaka i Göteborg. Under föregående säsong tillhörde hon GDFF i Divison 1 men nu tar hon alltså klivet till rödblått. Moderklubben heter Barnarps IF.

Anna som är född 2001 är en defensiv spelare som främst spelar mittback. Hon beskrivs som löpstark och följsam i det defensiva spelet. Något ledarstaben uppmärksammade när hon under hösten deltog i träning som provspelare.

Till vardags pluggar hon till läkare i Göteborg.

Anna Larsdotter:

Det känns väldigt kul att vara här! ÖIS är ett väldigt bra lag fotbollsmässigt, men det känns även som ett bra gäng med en fin sammanhållning, bra stämning och som har kul tillsammans. Jag hoppas att kunna utvecklas här och samtidigt kunna hjälpa laget så mycket som möjligt.

Varmt välkommen till ÖIS Anna Larsdotter!