Isak Dahlqvist förlänger

ÖIS Fotboll och Isak Dahlqvist har nu kommit överens om att förlänga spelarens kontrakt, det förra kontraktet löpte ut efter säsongen 2024, det nya kontraktet löper över säsongen 2025.

Isak Dahlqvist kom till ÖIS inför säsongen 2022 och imponerade stort under sin första säsong i rödblått. Framförallt under hösten då han startade 15 matcher och stod för fem mål och två assist. Med sin frejdiga stil såväl på planen som utanför har han blivit en publikfavorit hos många ÖIS:are.

Nu står det klart att Isaks kontrakt förlängs över säsongen 2025, något ÖIS är mycket glada över.

Andreas Karlsson:

– Efter Isaks fina start på sin ÖIS-karriär har det givetvis varit högintressant för oss att förlänga avtalet. Därför känns det väldigt bra att vi nu kommit överens om ett avtal som knyter Isak till oss ytterligare ett år jämfört med det förra avtalet. Isak är på många sätt en spelare som passar perfekt in i Lirarnas Lag!

Isak Dahlqvist:

– Det känns jättebra och kul att förlänga med ÖIS. Förra året var ju min första säsong då jag fick spela på seniornivå och även om det var lite trögt i början så tycker jag att både jag och laget kom igång och andra halvan kändes bra. Nu ser jag fram emot kommande år här och är jättetaggad inför den här säsongen!