Imorgon ses vi på Valhalla IP

Imorgon drar säsongen 2023 igång för ÖIS herrar och damer med årets första träning.

ÖIS herrar och damer står inför ett spännande år och imorgon är det dags för båda att dra igång säsongen på Valhalla IP inför hundratals ÖIS:are. Träningen drar igång vid 12.00 och under den första delen blir det intervjuer från innerplan samt utdelning av Balders Hages pris till årets spelare i herr och damlaget.

På Valhalla IP finns både Balders Hage och Östra Stå med souvenirbord och Östra Stå ansvarar för grillen för er som önskar något därifrån. ÖIS kommer tillsammans med Bergstrands kafferosteri bjuda på kaffe till de som önskar detta. Håll utkik efter deras tält i närheten av ingången till Valhalla.

Vill du hämta ut ditt årskort finns möjlighet att göra detta på Valhalla IP.

Det kostar ingenting att gå på årets första träning, bara att gå in!

Vi ses på Valhalla IP!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.