Jonathan Azulay förlänger med ÖIS!

Ny dag, ny förlängning. Jonathan Azulay och ÖIS Fotboll överens om ett nytt kontrakt.

Jonathan Azulay kom till ÖIS inför säsongen 2021 då var det hans andra sejour i Sällskapet efter att ha varit utlånad till ÖIS säsongen 2013.

Sedan Jonathan återvände inför säsongen 2021 har han varit ett stående inslag i den rödblå backlinjen. Med sitt lugn, spelsinne och beslutsamhet i defensiven har han varit en viktig spelare i föreningens herrlag.

Jonathan Azulays förra kontrakt löpte över säsongen 2023, det nya avtalet knyter honom till ÖIS Fotboll över säsongen 2025.

Andreas Karlsson:

– Jonathan personifierar på många sätt spelartypen vi vill ha i föreningen. Pålitlig såväl på som utanför planen och väldigt professionell i allt han tar sig för. Så det känns väldigt positivt att säkerställa att han är här hos oss i åtminstone tre år till.

Jonathan Azulay:

– Det känns otroligt bra att förlänga med Sveriges finaste förening. Jag veta att klubben har extremt stora möjligheter att spela i den högsta serien i Sverige och jag vill väldigt gärna vara på den resan och bidra till att det blir så!