Uppdatering angående inbrottet på ÖIS-gården

Under natten mellan fredag och lördag utsattes ÖIS-gården för ett inbrott.

Under måndagen var polisen på plats och genomförde en brottsplatsundersökning, efter detta har personalen kunnat återgå till sina kontor och använda de allmänna ytorna igen.

Bilden av hur omfattande stölderna varit börjar klarna och vi kan konstatera att det sammanlagda värdet av stölderna på ÖIS-gården innebär kostnader på cirka tvåhundra tusen kronor. Detta utöver värdet av de två bilar som stals.

Beträffande saker med historiskt värde har det mesta klarat sig och pokalskåpet är intakt. Tyvärr har en tavla stulits. Tavlan innehöll telegramet som förkunnade att Gunnar Gren 1956 blev spelklar för Sällskapet.

Inbrottet innebär att en hel del behöver göras för att arbetet på ÖIS-gården ska kunna återgå till det normala. Därför kommer vi hålla stängt resten av veckan. Detta gäller även butiken.

Vi ber om förståelse för detta.

Vi vill också påminna alla om att souvenirer med ÖIS-emblem bara säljs via Store1887 och ÖIS Supporterklubb Balders Hage. Om du hittar produkter med ÖIS-emblem någon annanstans ber vi dig kontakta roland.vinberg@oisfotboll.se och meddela detta.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.