Vi välkomnar Cloudgruppen in i nätverket!

ÖIS Fotboll är stolta att presentera Cloudgruppen som ny Sällskapet-partner.

Cloudgruppen levererar helhetslösningar inom IT och kommunikation för såväl stora som små företag. Cloudgruppen har signerat ett treårigt avtal och kliver in i nätverket på den näst högsta nivån “Sällskapet”.

Cloudgruppens målsättning från start har alltid varit tydlig, de vill bli det mest rekommenderade bolaget i sin bransch. Därför ligger Cloudgruppens fokus på långsiktiga och personliga relationer med alla våra kunder, stora som små. Tveka inte på att höra av er till ditt närmsta företagscenter, alternativt droppa in på en kaffe.

Verksamhetschef för Cloudgruppen i Göteborg är Carl Hawunger, ett namn som säkerligen klingar bekant för en del av ÖIS:arna. Carl har ett förflutet som spelare i ÖIS, först i akademin och sedermera i herrlaget där han säsongen 2014 noterades för 14 matcher. Nu återvänder han till ÖIS som partner.

Carl Hawunger, Verksamhetschef Cloudgruppen Göteborg:

– Vi på Cloudgruppen är stolta och mycket glada över att bli en del av ÖIS och affärsnätverket. Vi hoppas på ett framgångsrikt och framförallt långsiktigt samarbete, både på och utanför planen. Vi går in med övertygelsen om ett lyckat 2023 tillsammans med partners och ÖIS!

Niklas Allbäck, kommersiellt ansvarig ÖIS Fotboll:

– Det känns otroligt roligt att kunna välkomna Cloudgruppen in i nätverket och Sällskapet för de kommande tre åren. Cloudgruppen är ett spännande bolag med en härlig produktportfölj som vi tror kommer kunna komplettera nätverket alldeles utmärkt och det känns kul att få arbeta med dom framgent.

Varmt välkomna in i nätverket säger vi till Cloudgruppen!

Anton Andreasson, Alen Lepenica (VD Cloudgruppen), Henrik Svartborn och Carl Hawunger (Verksamhetschef Cloudgruppen Göteborg).