Effektiv nya Sällskapetpartners

ÖIS Fotboll är stolta att presentera Effektiv som ny partner på Sällskapet-nivå.

Effektiv är ett framgångsrikt konsultföretag inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Våra nya Sällskapetpartners erbjuder rekrytering, bemanning, second opinion, coaching, matchning & interim. Dessutom har man en gedigen idrottserfarenhet vilket gör Effektiv till ett strålande nyförvärv till det rödblå nätverket.

I detta nu jobbar ÖIS Fotboll nära Effektiv då de är vår rekryteringspartner i processen med att tillsätta en ny klubbchef.

Niklas Allbäck, kommersiellt ansvarig ÖIS Fotboll:

Effektiv är en nygammal partner som nu tar klivet in i värmen på riktigt när dom nu blir en del av Sällskapet. Effektiv har också verkat som föreningens rekryteringspartner i rekryteringen av vår nya klubbchef. Det skall bli roligt att få jobba med Effektiv de närmsta tre åren för att skapa nya affärsmöjligheter i nätverket.

Joakim Whitefield, delägare och kontorschef för Effektiv Göteborg:

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning. Idrottsrötterna präglar bolaget, dels genom att vi arbetar i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels då sponsring till idrottsföreningar är en betydande del. Samhällsengagemanget har blivit en hjärtefråga för bolaget. Företaget genomsyras av värdeorden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga, tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Nu ser vi fram emot att ta GULD med ÖIS Fotboll!

Varmt välkomna in i nätverket Effektiv!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.