Robin Glavak lämnar ÖIS Fotboll

ÖIS Fotboll och Robin Glavak har idag kommit överens om att avsluta spelarens avtal med föreningen.

Robin kom till ÖIS från PR Academy hösten 2016 då han anslöt till akademin. Han tog sig snabbt upp genom lagen och efter säsongen 2019 skrev kom han och ÖIS överens om ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 2022. Detta avtal förlängdes förra året och i samband med detta lånades spelaren ut till Lindome GIF där han spenderade säsongen.

Efter en tids övervägande har Robin nu kommit fram till att han vill ta en paus från fotbollen. Något ÖIS givetvis respekterar och med anledning av detta har parterna valt att avsluta spelarens kontrakt.

Andreas Karlsson:

– Givetvis är det tråkigt att Robin väljer att lämna oss men samtidigt är det modigt av honom att ta det här beslutet. Elitfotbollen kräver väldigt stora uppoffringar och känner man inte att man har motivation så är det helt rätt beslut att ta en paus. Jag önskar Robin all lycka till med vad han än väljer att göra nu och hoppas vi ses på Gamla Ullevi!

Robin Glavak:

– Det känns bra att jag tagit beslutet, det är något jag tänkt på detta ett tag, så skönt att beslutet är taget. Under en tid har jag helt enkelt känt att det inte är lika roligt som tidigare att spela fotboll och därför känns det som rätt beslut att ta en paus och göra något annat.

Jag vill verkligen tacka alla inom ÖIS för de åren. Jag har alltid känt ett stort stöd och har alltid trivts när jag kommit till ÖIS-gården. Det finns många jag vill tacka som lärt mig massor, både som människa och som fotbollsspelare. Men nu känner jag att jag vill testa att göra något annat i livet helt enkelt.

ÖIS Fotboll vill tacka Robin för hans tid i föreningen och önska honom stort lycka till med vad han än tar sig för i framtiden!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.