Alexander Ahl Holmström lämnar ÖIS Fotboll

Det står idag klart att Alexander Ahl Holmström lämnar ÖIS Fotboll.

Alex kom inför säsongen från AFC Eskilstuna och noterades under säsongen för 27 framträdanden i Superettan. Mest minnesvärt från året är givetvis målet mot Sandviken som avgjorde dubbelmötet till ÖIS fördel.

Under vintern har ÖIS och Alexander fört en diskussion om spelarens situation och speltid. Dessa diskussioner har mynnat ut i att båda parter kommit fram till att gå skilda vägar. Spelaren har i samband med detta tillsammans med sina rådgivare sökt en ny klubb och det står nu klart att Alexander Ahl Holmström lämnar ÖIS för att fortsätta sin karriär i en annan förening. 

Andreas Karlsson:

Med de värvningar vi gjort under vintern har Alex hamnat i en position där han riskerar att inte få den speltid han önskar. Därför har vi gett honom tillåtelse att se sig omkring efter en ny förening, något han nu hittat och tillsammans med dessa har vi nått en överenskommelse vi är nöjda med. Vi vill tacka Alex för hans insatser i föreningen.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.