Välkommen till ÖIS Jonathan Drott!

ÖIS har idag kommit överens med Jonathan Drott om ett kontrakt som knyter mittfältaren till föreningen över säsongen 2024.

Jonathan Drott är troligtvis ett bekant ansikte för de som följt Superettan de senaste åren. Säsongerna 2015-2022 representerade han Östers IF och har med detta flertalet gånger ställts mot ÖIS. Nu skiftar den rutinerade mittfältaren nyans och ansluter till Lirarnas lag på fri transfer efter att ha lämnat Östers IF tidigare i höst.

30-årige Drott har 195 Superettamatcher i bagaget och har under en lång period av sin karriär varit det defensiva navet i Östers IF när de etablerat sig på en övre halvan av Superettan. När han nu kommer till ÖIS-gården gör han det som en spelare som bidrar med såväl rutin som defensiv stadga till ÖIS unga trupp.

Jonathan Drott och ÖIS har kommit överens om ett tvåårigt kontrakt som alltså löper över säsongen 2024.

Andreas Karlsson:

Jonathan är en spelare som vi mött många gånger och vet var vi har. Vi vet att han kommer bidra med ett stenhårt jobb dag ut och dag in på såväl träning som match. Han kommer också in med en rutin som kommer vara nyttig för oss. Jonathan vet precis vad som krävs i en så tuff serie som Superettan är och vi vet att han är väldigt sugen på att visa det här hos oss.

Jonathan Drott:

– Jättekul och spännande att vara här. Jag har alltid tyckt att ÖIS är en häftig förening, en förening som berör många och det ska bli spännande att vara en del av. Jag har haft bra snack med Jeffrey där jag märkt att han har en väldigt klar bild av mig som spelare och hur han vill använda mig och det uppskattar jag väldigt mycket.

Varmt välkommen till ÖIS Jonathan Drott!

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.