Elin Wallskog Fahlgren klar för ÖIS!

Elin Wallskog Fahlgren är nästa spelare att ansluta till ÖIS damlag.

Elin är född 2000 och kommer närmast från GDFF där hon spenderat de senaste säsongerna. Fahlgren är en offensiv spelare som kan användas såväl centralt som på en kant.

Utsprungligen kommer Elin från från Töreboda där hon inledde sin karriär i Töreboda IK. Senare bar det av till Mariestads BoIS där hon öste in mål, 30 stycken på 47 matcher i Division 1 och 2 som 17-18 åring. Elin flyttade 2020 till Göteborg för studier och hamnade då i Qviding FIF och representerade dessa i Division 1. Förra säsongen representerade Elin Göteborgs DFF i Divison 1, en klubb hon nu lämnar för ÖIS.

Tyvärr har Elin ådragit sig en knäskada som håller henne borta under första delen av säsongen. ÖIS Fotboll kommer ge henne allt stöd för att ta sig igenom denna jobbiga period och vi är dock övertygade om att Elin kommer komma tillbaka starkare efter skadan!

Elin Wallskog Fahlgren:

– Givetvis känns det tråkigt att jag åkte på den här skadan nu men det känns ändå bra att komma hit. Jag kände direkt när jag kom hit och provspelade att det är en väldigt bra förening. Jag fick också en väldigt bra känsla för gruppen och det känns som att vi kan bli ett starkt lag iår.

Varmt välkommen till ÖIS Fotboll Elin!