ÖIS + Nordic Choice Hotels = Sant!

ÖIS Fotboll kan stolt presenterat att vi signerat ett nytt avtal med Nordic Choice Hotels som gör att parterna samarbetar i minst två år till.

Nordic Choice Hotels är Nordens näst största hotellkedja med över 220 hotell på över 100 destinationer i Norden och Baltikum. I Göteborg driver Nordic Choice Hotels ett flertal uppskattade hotell t,ex Clarion Hotel Post. De senaste tillskotten är Quality Hotel the Weaver i Mölndal och Clarion Hotel the Pier på Lindholmen. Till hösten öppnar kedjan Clarion Hotel Draken på Järntorget och nästa år Clarion Hotel Karlatornet.

Quality Hotels, en del av Nordic Choice Hotels, har sedan 2017 stått vid ÖIS Fotbolls sida och tillsammans har vi bland annat lanserat ÖIS-galan som ett återkommande inslag i ÖIS-kalendern. Dessutom arrangerar vi årligen ett antal uppskattade aktiviteter med våra partners på hotellkedjans olika anläggningar i Göteborg.

Nu står det klart att ÖIS ingår ett avtal med Nordic Choice Hotels som äger Quality Hotels. På så sätt går ÖIS från att samarbeta med Quality Hotels till hela koncernen Nordic Choice Hotels, något föreningen är mycket glada för.

Niklas Allbäck, kommersiellt ansvarig ÖIS Fotboll:

– Nordic Choice Hotels har varit en strategiskt viktig partner för oss de senaste åren där bland annat utvecklingen av Partnerbörsen varit väldigt lyckad och som nu bedrivs i samarbete på Nordic Choice Hotels olika hotell. Som alltid är det oerhört glädjande när våra partners förlänger vilket är ett kvitto på att nätverket och ÖIS Fotboll kan bidra till näringslivet på flera olika plan. Nu skall vi ta nästa steg tillsammans under 2023 och 2024!

Roland Nilsson, Försäljningschef Nordic Choice Hotels:

– Samarbetet med ÖIS har varit och är ett viktigt och strategiskt nätverk för Nordic Choice Hotels. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet och stötta ÖIS till nya framgångar. Att stötta den lokala idrotten är en viktig del för Nordic Choice Hotels, då det följer våra värderingar med inkludering, mångfald och människors lika värde. Vi kallar det We Care!  

Roland Nilsson från Nordic Choice Hotels tillsammans med Niklas Allbäck och Henrik Svartborn från ÖIS Fotboll.

Denna hemsidan använder sig av cookies för att förbättra upplevelsen för våra användare. När du är inne på oisfotboll.se godkänner du således vår policy kring användande av cookies.