Rekomo ny Sällskapet-partner

ÖIS är mycket glada att meddela att man kommit överens med Rekomo om ett treårigt avtal på nivån Sällskapet.

Rekomo kom in i det rödblå nätverket för en tid sedan som nätverkspartner, efter en lyckad start på samarbetet tar de nu steget upp till nivån Sällskapet. Något ÖIS är mycket glada för.

Rekomo är Sveriges största aktör inom återbrukade kontorsmöbler och finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och på webben. Rekomo säljer, köper och hyr ut kontorsmöbler till företag och privatpersoner i hela landet.

Martin Schölin, Account Manager Rekomo:

-Idrott och föreningslivet ligger Rekomo varmt om hjärtat. Det skapar gemenskap, trygghet och plats där människor kan växa och bli sina bästa jag både som utövare och människor. 

Det har under lång tid varit självklart för Rekomo att stötta brett över olika sporter, tävlingar, etc. Varför vi valt att uppgradera vårt partnerskap med ÖIS är att vi dels delar samma grundvärderingar gällande inkludering och utveckling. Men också för att vi får affärsmöjligheter tillsammans med övriga partners som är med i ÖIS nätverk. Om vi kan hjälpa fler att göra en smartare affär och samtidigt stöttar en förening med samma grundläggande värderingar så är det en win-win situation för oss.

Rekomo meddelar att du på rekomo.se kan man se en del av de möbler som finns i sortimentet men i butikerna finns det ännu mycket mer att välja på. Så kika in i någon av deras butiker som har öppet mellan kl 08.00-17.00 helgfria vardagar. Hitta din närmaste butik här!