Lotta Gustafsson ny assisterande tränare för ÖIS damlag

ÖIS är stolta att presentera Lotta Gustafsson som stärker upp staben kring vårt damlag.

Lotta Gustafsson har en diger bakgrund inom Göteborgsfotbollen, som både spelare och tränare. Spelarkarriären inledde hon i Härryda IF och var sedermera med och tog det historiska klivet upp i Allsvenskan med Landvetter IF och var med när laget blev Kopparberg/Göteborg FC.

Tränarbanan inledde hon i Torslanda IK och via uppdrag som assisterande tränare i Ytterby IS hamnade hon inom Kopparberg/Göteborg FC:s organisation som ansvarig för F19. Efter en rad andra uppdrag inom såväl fotboll som futsal har hon nu landat på ÖIS-gården som assisterande tränare för ÖIS damlag där hon kompletterar nuvarande stab med huvudtränare Micael Berndtsson och assisterande Marlene Kanto.

Lotta Gustafsson:

  • Det känns väldigt spännande att vara här. Jag tycker att den resa ÖIS har gjort och som damfotbollen gör just nu attraherar mig. Just att ÖIS är en förening som startat från grunden lockar mig väldigt mycket och att vara en del av detta känns väldigt bra. Jag är bekant med Micke sedan tidigare och att gå jobba ihop ska bli spännande.

Varmt välkommen till ÖIS Fotboll Lotta!