Officera nya Sällskapet-partners

ÖIS Fotboll kan stolt presentera Officera som ny partner på nivån Sällskapet.

Officera erbjuder innovativa lösningar för stora som små företag. Oavsett om det är möbler eller en ny skrivare ditt företag behöver kan Officera hjälpa dig. Officera har med sitt partnerskap bland annat hjälpt till att uppdatera ÖIS-gårdens kontor med nya datorer, skrivare och skärmar.

Joni Abraham, Säljansvarig Officera:

-Vi är mycket glada och stolta över att ha fått till detta fantastiska samarbete med en sådan anrik förening som ÖIS. Det känns extra betydelsefullt med en förening som har en sådan värdefull roll i samhället. I vår resa med att bygga nya broar ser vi ÖIS som en perfekt partner.

Niklas Allbäck, Kommersiellt ansvarig ÖIS Fotboll:

– Det är alltid oerhört glädjande när man kan presentera en ny partner. Officera är en spännande ny aktör på marknaden som även kliver in som leverantör av skrivare och digitala skärmar på ÖIS-gården under de kommande åren. Det skall bli roligt att jobba med Joni och gänget på Officera och bredda nätverket och Sällskapet med en ny bransch. 

Stötta ÖIS tillsammans med Officera

För varje skrivare som Officera säljer i nätverket går 35 000 kronor oavkortat till ÖIS Fotboll. Vill du veta mer om hur ni kan ta hjälp av Officera för att effektivisera och förbättra er kontorsmiljö – ta kontakt med Joni Abraham på joni@officera.se

Niklas Allbäck, Joni Abraham och Henrik Svartborn.